+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Despre noi

Echipa

Deviza noastra este: “Parteneri, nu doar clienti!”

Echipa Appsmart s-a format prin pasiunea si consecventa unor tineri profesionisti, hotarati sa ofere servicii complete, personalizate, care sa garanteze succesul afacerii dumneavoastra.

Ne recomanda viziunea “out of the box” si responsabilitatea asumata in fata fiecarui proiect inceput. Filosofia echipei noastre se bazeaza pe un angajament serios, onest, care sa asigure implementarea unor solutii viabile, potrivite fiecarui partener in parte.

Appsmart Cinema Software Solution este primul proiect de serie, solutia software de vanzare bilete cinema este folosita in prezent de 6 cinematografe din Romania. Sistemul nostru de ticketing vinde bilete de cinema in Bucuresti, Pitesti, Craiova, Oradea, Alba Iulia si Focsani.

Nu vrem doar sa promitem, ci sa oferim peste asteptari!

O privire inapoi

aprilie 2013

Cinema Palace din Oradea devine primul client al solutiei software de vanzare bilete cinema si produse bar dezvoltata de echipa Appsmart. Un partener care a avut curajul si increderea sa porneasca la drum alaturi de noi. Un parteneriat care continua si acum si cu care ne mandrim!

decembrie 2013

Momentul inceperii unei colaborari frumoase alaturi de echipa Colours Cinema. Prima implementare a avut loc la Craiova, pentru un cinematograf cu 2 sali. Colours Cinema este un brand in continua dezvoltare in zona de cinematografe si ne bucuram ca le putem fi alaturi!

aprilie 2014

Solutia software de vanzare bilete Appsmart se integreaza cu platforma de vanzare pusa la dispozitie de Cinemagia. Partenerii nostri beneficiaza de un nou canal de vanzare, iar pe noi ne onoreaza colaborarea cu cea mai importanta entitate jurnalistica in industria filmului.

mai 2014

Alba Iulia este orasul in care a fost deschis al doilea cinematograf din grupul Colours. Implementarea solutiei de vanzare bilete si bar pentru Allba Iulia a coincis si cu lansarea noului site www.colourscinema.ro, dezvoltat de echipa Appsmart.

octombrie 2014

Am lansat pentru partenerii de la Colours Cinema prima aplicatie nativa de mobil pentru rezervarea de bilete la cinema. Aplicatia functioneaza pe dispozitive mobile cu sisteme de operare Android sau IOS si permite rezervarea de bilete pentru cele trei cinematografe din portofoliul Colours: Craiova si Alba Iulia.

ianuarie 2015

Noul an ne-a gasit cu inca trei locatii in portofoliu. Grupul Colours a deschis la sfarsitul anului un nou cinematograf, in Focsani. Sistemul nostru de ticketing cinema este folosit si de noul partener, Cinema Trivale din Pitesti. Ajungem si in Cluj, la Cinema Victoria, o sursa valoroasa de arta si cultura, o imbinare perfecta intre clasic si modern.

martie 2015

Primavara anului 2015 ne aduce cel mai complex proiect de pana acum, Cinema One, un multiplex cu 8 sali, 1470 locuri si cea mai inalta tehnologie in domeniu.

august 2015

Sistemul nostru de ticketing cinema este folosit de noul brand Happy Cinema din Mall Promenada Focsani.
Povestea continua!

Avantaje

Vanzare bilete si produse de bar (popcorn, racoritoare, meniuri) din acelasi POS – Front Office.

Integrare cu echipamente fiscale, echipamente pentru control acces, imprimante profesionale pentru bilete si Digital Signage (Smart TV, LED TV).

Un sistem vizual, rapid si eficient de programare a spectacolelor – Film Programming;

Module

Solutia software de vanzare bilete cinema si produse bar Appsmart cuprinde urmatoarele module:

Modulul de Back Office include si modulele de fidelizare, rapoarte si programare filme.