+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica

Experienta acumulata si dorinta continua de dezvoltare si imbunatatire ne-au permis realizarea unui sistem performant, modern, sigur si usor de utilizat.

1. Este performant – foloseste tehnologii noi de dezvoltare software fara pretentii de echipamante hardware foarte performante.

2. Este modern – implementeaza toate tendintele actuale din piata de profil: rezervari online, bilete online, bilete cu cod de bare 3D pe telefonul mobil, vanzarea atat a biletelor cat si a produselor de bar folosind acelasi POS, fidelizarea clientilor prin crearea de pachete sau meniuri promotionale, acumulare si plata cu puncte de fidelitate.

3. Este sigur – aplicatiile sunt protejate impotriva accesului neautorizat, utilizatorii au diverse roluri bine definite in sistem si implicit au acces doar in anumite zone, operatiunile efectuate de utilizatori sunt inregistrate (auditare), iar deciziile importante se pot lua doar de utilizatorii cu rol superior.

4. Este usor de folosit deoarece pe parcursul colaborarilor am adunat sugestiile tuturor clientilor, le-am analizat si le-am implementat, imbunatatind continuu sistemele oferite. Am realizat astfel un sistem intuitiv, cu un flux rapid de vanzare, cu rapoarte inteligente si concludente, oferind o experienta placuta atat operatorilor cat si clientilor finali.

Echipa Appsmart ofera asistenta tehnica prin telefon, email si acces de la distanta. Suntem permanent alaturi de clienti, pentru imbunatatirea serviciilor oferite!

Fiind constienti de dinamismul si progresul tehnologic, precum si competitia in diversificarea serviciilor oferite consumatorilor, mentinem o stransa legatura cu beneficiarii solutiei noastre, pentru a ne asigura ca impreuna, ii ajutam sa ofere cea mai buna experienta celor ce le calca pragul.