+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Front Office

Front Office

Optimizat pentru folosirea pe sisteme POS cu touchscreen, modulul de Front Office pune la dispozitie o interfata rapida de vanzare bilete, achitare rezervari, dar si vanzare produse de bar. Permite navigare rapida de la zona de bar la zona de bilete de cinema, pastrand permanent un sumar al comenzii pe ecran.

Modulul permite afisarea listei de spectacole dupa trei filtre: filme, sali, ore de rulare. Se pot vinde bilete pentru ziua curenta sau pentru orice zi din viitor pentru care este stabilit programul de rulari.

Dupa alegerea unei rulari, este afisata harta salii, fiind afisate in timp real, cu culori diferite, locurile vandute, rezervarile, locurile prelucrate de alti operatori. In partea dreapta a hartii este afisata lista cu rezervari pentru rularea respectiva. Rezervarile se sterg automat din lista la un anumit inteval (configurabil) inainte de inceperea filmului. In aceasta fereastra, se pot selecta locuri in vederea vanzarii, rezervarii sau se poate achita o rezervare existenta.

Dupa selectarea locurilor, la apasarea butonului de “Plata” se deschide o fereastra in care operatorul alege tipurile de bilete. Aplicatia foloseste o serie de criterii in configurarea planurilor tarifare, precum ziua din saptamana, ora din zi, tipul filmului (digital, 3D, etc.), tipul rularii (avanpremiera, premiera, normal), tipul salii (normal, VIP), tipul de client (elev, student, pensionar, etc). Astfel, in fereastra de selectare tip bilete, in functie de criteriile de mai sus, sunt afisate doar planurile tarifare care se potrivesc pentru spectacolul la care operatorul a selectat locuri in fereastra anterioara. Avantajul oferit de solutia software de vanzare bilete Appsmart este ca impiedicam atat erorile operatorilor cat si tentativele de frauda.

Dupa selectarea tipurilor de bilete, se calculeaza suma datorata pentru bilete si se revine la fereastra principala a aplicatiei, afisand in sumarul comenzii biletele si preturile aferente. In acest moment operatorul fie selecteaza plata finala, fie navigheaza la interfata de bar pentru a vinde clientului si racoritoare, popcorn, nachos, etc.

In interfata de bar, operatorul poate selecta produse de bar si sa le adauge la comanda existenta. Produsele sunt organizate in categorii intuitive, pentru a putea fi gasite rapid. De asemenea, exista o categorie denumita “Meniuri”, unde se regasesc combinatii de produse cu preturi speciale. Este permisa selectia multipla sau scoaterea unui produs din comanda. Selectia oricarui produs il adauga automat in sumarul comenzii alaturi de bilete si celelalte produse alese anterior.

Dupa finalizarea comenzii (bilete si/sau bar), operatorul apasa butonul “Plata”, se deschide o noua fereastra unde selecteaza modul de plata, apoi se emite bonul fiscal si se tiparesc biletele aferente comenzii. De asemenea, in fereastra de plata, se poate scana cardul de fidelitate al clientului pentru a acumula puncte pentru plata efectuata sau pentru a achita folosind puncte deja acumulate. Modulul de Front Office al solutiei software de vanzare bilete si bar permite folosirea modurilor de plata multiple (numerar, card, puncte de fidelitate, etc.).

Fiecare spectacol are o lista de rezervari care se afiseaza in dreapta hartii cu locurile salii in care ruleaza. De asemenea exista in meniul din fereastra principala un buton care deschide lista de rezervari generala. Aceasta afiseaza toate rezervarile active la un moment dat, pentru toate filmele.

Modulul de Front Office se integreaza cu imprimante profesionale de bilete, cu diversi producatori de case de marcat sau imprimante fiscale si cititoare de coduri de bare. Optimizat pentru folosirea cu sisteme cu touchscreen, are o interfata prietenoasa, intuitiva, care sa permita vanzarea rapida a biletelor si produselor de bar.

Pentru o prezentare detaliata a solutiei Appsmart Ticketing Software va rugam sa lasati un mesaj pe pagina de contact.