+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Web si Mobile

Web si Mobile

Modulele web si mobile permit conectarea site-ului de prezentare al cinematografului sau al unei aplicatii de rezervari pentru telefonul mobil la sistemul Appsmart Cinema Software Solution  in vederea rezervarii sau vanzarii de bilete online, oferind informatii in timp real. Modulele folosesc servicii web pentru conectarea la baza de date a intregului sistem si se integreaza in tema de design a site-ului.

Atat pentru rezervarile online cat si pentru vanzarea de bilete, vizitatorii site-ului pot rezerva/cumpara bilete fie prin autentificarea pe site sau prin furnizarea unui set minim de informatii (nume, prenume, email si numar de telefon). Dupa autentificare sau completarea campurilor de mai sus se afiseaza sala cu configuratia locurilor pentru spectacolul respectiv (scaune libere si scaune ocupate). Utilizatorul alege locurile dorite si ulterior primeste confirmarea rezervarii sau este directionat catre pagina unui procesator de plata pentru plata biletelor.

In cazul biletelor cumparate online, dupa confirmarea platii de la procesator, clientul primeste pe mail biletele in format electronic si/sau un mesaj cu QR cod pe telefonul mobil. Biletele primite pe mail vor avea ca elemente de identificare un cod numeric unic si cod de bare. In cazul in care se foloseste mesajul cu QR code primit pe telefon, clientii vor scana codul de pe telefon la un cititor specializat si vor primi biletele printate (in formatul standard al cinematografului). Daca se alege varianta biletelor primite pe mail, clientii vor printa aceste bilete, iar in cinematograf vor scana codul de bare sau vor introduce manual codul unic de identificare la un kiosk (echipament neasistat de operator) pentru a intra in posesia biletelor in formatul standard al cinematografului. Astfel nu vor mai sta la cozile din cinematograf si se vor bucura de confortul achizitiei online a biletelor. Aplicatia de rezervari pentru telefonul mobil afiseaza filmele care ruleaza in perioada urmatoare in cinematograf, permite selectarea unei rulari si afiseaza locurile libere in timp real. Dupa selectarea locurilor si introducerea informatiilor cerute (nume, prenume, email si numar de telefon) acestea se transmit sistemului Appsmart Cinema Software Solution si primeste atat in aplicatia de mobil cat si pe email confirmarea rezervarii.

Pentru rezervarile online si pe mobil se pot impune o serie de restrictii pentru a proteja sistemul de abuzurile utilizatorilor rau intentionati.

Pentru o prezentare detaliata a solutiei Appsmart Ticketing Software va rugam sa lasati un mesaj pe pagina de contact.