+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Zucchetti Romania

  • zucchetti1
  • Zucchetti2

Zucchetti, partenerul Appsmart Software Solutions in domeniul sistemelor de control acces cinema, este plasat printre cele mai prestigioase 20 de branduri din Italia de catre Superbrands – programul international de evaluare a marilor branduri.
Produsele Zucchetti, fie ca sunt usi, porti, bariere sau turnicheti, ofera toate criteriile de automatizare, flexibilitate si viteza necesare unui sistem de control acces de incredere, avand un echilibru functional perfect intre securitate, confort si libertatea de miscare.
Solutia Software de ticketing Cinema oferita de Appsmart este perfect adaptata produselor Zucchetti. Appsmart Cinema Software Solution si Zucchetti impart aceeasi viziune privind calitatea, colaborarea si increderea si impreuna ofera o solutie integrata completa ce asigura gestionarea eficienta si rapida a fluxului de spectatori, oferindu-le acestora cele mai variate servicii, cu celeritate. Reusim, astfel, sa raspundem celor mai exigente standarde si oferim clientilor nostri servicii integrate, inovative, personalizate, la cea mai inalta calitate.