+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Distribuitori

Distribuitori

Modulul de Back Office al solutiei software de vanzare bilete Appsmart permite gestionarea completa a contractelor cu distribuitorii.

Acestia se definesc in aplicatie si li se asociaza procentele negociate prin contract pe fiecare saptamana in parte, inclusiv perioada de avanpremiera. Tot in Back Office se regasesc si rapoartele pentru distribuitori, inclusiv raportul de decont, care calculeaza suma ce revine fiecarui distribuitor in parte, in formatul acceptat si respectand algoritmul de calcul in vigoare.

Printre proprietatile completate la adaugarea unui film se numara alegerea distribuitorului, data de lansare, asocierea unei imagini, durata, rating, tipul filmului, etc. Informatiile completate aici sunt preluate de modulul de Digital Signage, de website si de aplicatia de Front Office. O data cu asocierea unui distribuitor la un film, se iau in calcul procentele configurate conform contractului cu distribuitorul respectiv. In cazul in care procentele ce revin distribuitorului se negociaza separat pentru un anumit film, exista posibilitatea adaugarii acestora doar pentru filmul respectiv, la configurarea acestuia.

Tinand cont de data lansarii oficiale a unui film (obligatoriu o zi de vineri) si de zilele in care se programeaza rulari ale acestuia, sistemul marcheaza automat rularea, in toate aplicatiile, ca fiind avanpremiera (daca este inaintea datei lansarii oficiale) si asociaza tarifele corespunzatoare pentru bilete.

Din zona de rapoarte se pot vizualiza incasarile pe fiecare film in parte pentru fiecare distribuitor, in fiecare zi sau pe o perioada.  De asemenea, se poate genera raportul de decont, care calculeaza, in functie de procentele configurate, suma datorata fiecarui distribuitor.