+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Program filme

Program filme

Integrat in aplicatia de Back Office al solutiei software de vanzare bilete cinema, modulul de Film Programming este folosit pentru a stabili programul spectacolelor cinematografice.

Programatorul permite navigarea rapida intre zile, atat in trecut cat si in avans si afiseaza fiecare film cu o culoare diferita. Prin selectarea unei rulari dintr-o zi, in subsolul programatorului se prezinta informatii despre rularea respectiva, precum: numarul de bilete vandute, numarul de rezervari, procentul de rezervari, starea rularii (blocata sau deblocata pentru rezervari), se poate vizualiza harta salii (cu locurile marcate in functie de stare). Tot de aici, o rulare se poate bloca/debloca pentru rezervari.

In aranjarea rularilor, programatorul tine cont de durata unui film, de timpii de curatenie si trailere necesari intre rulari (configurabili) si de orarul de functionare al cinematografului.

De asemenea, pentru fiecare zi in parte, pe bara de timp sunt marcate orele de inceput ale spectacolelor pentru a se identifica rapid “timpii morti”(intervalele in care nu incepe nici un spectacol in nici o sala).

Acest modul face foarte usoara programarea filmelor de catre managerii de cinematografe. Acestia isi pot defini programul direct in aplicatie, fara sa mai fie nevoiti sa faca tot felul de simulari in avans, folosind diverse programe cu foi de calcul.