+40 (726) 778 172 office@appsmart.ro
Parteneri, nu doar clienti!

Rezervari online

Rezervari online

Modulul de rezervari online al solutiei software de vanzare bilete cinema genereaza peste 50.000 de bilete vandute anual pentru partenerii Appsmart.

Modulele web permit conectarea site-ului de prezentare al cinematografului la sistemul Appsmart Cinema Software Solution in vederea rezervarii si vanzarii de bilete online, oferind informatii in timp real despre ore de rulare, disponibilitate locuri, harta salii, etc.

Atat pentru rezervarile online cat si pentru vanzarea de bilete, vizitatorii site-ului pot rezerva/cumpara bilete fie prin autentificarea pe site sau prin furnizarea unui set minim de informatii (nume, prenume, email si numar de telefon). Dupa autentificare sau completarea campurilor de mai sus se afiseaza sala cu configuratia locurilor pentru spectacolul respectiv (scaune libere si scaune ocupate). Utilizatorul alege locurile dorite si ulterior primeste confirmarea rezervarii sau este directionat catre pagina unui procesator de plata pentru plata biletelor, daca doreste achizitionarea lor si nu rezervare.

Pentru rezervarile online se pot impune o serie de restrictii pentru a proteja sistemul de abuzurile utilizatorilor rau intentionati:

  • restrictii in privinta numarului maxim de locuri ce se pot selecta pentru o rezervare
  • restrictii in privinta numarului maxim de rezervari ce se pot face de pe aceeasi adresa de mail pentru un spectacol
  • restrictii in privinta procentului maxim din locurile libere de locuri disponibile pentru rezervari
  • blocarea IP-urilor de pe care se fac rezervari care nu au fost onorate
  • obligativitatea alegerii unor locuri consecutive in sala